Qui som

Amsel ofereix als seus clients serveis i solucions per a les seves necessitats empresarials en les àrees de comptabilitat i tributació, reporting i control de gestió, i serveis a la direcció, amb un enfocament multidisciplinari i una visió àmplia i integradora dels diferents àmbits de l’empresa.

La missió d’AMSEL s’orienta a donar solucions que facilitin de manera senzilla i àgil les obligacions formals de les empreses i permetin la millora en la gestió empresarial.

Els pilars dels nostres serveis són l’agilitat, la confiança, la dedicació, la diligència i el tractament personalitzat.  Oferim als nostres clients solucions pràctiques, eficients i innovadores. Els nostres serveis professionals es fonamenten en l’eficiència, el rigor i la millora continuada. La qualitat del servei es basa en la combinació de l’experiència en les àrees de pràctica, el coneixement sectorial, i la formació i el desenvolupament de les capacitats dels nostres professionals.

L’ampli equip de professionals aporta pluridisciplinarietat a les tres àrees de pràctiques (comptabilitat + fiscalitat, reporting + controlling, Board services) i als serveis dirigits a 16 sectors empresarials.

 

SOL·LICITI
INFORMACIÓ

Si desitja rebre informació completi els camps que consten a continuació

C/ Santa Marta 7-9, E-08302 Mataró Barcelona.
T.34 93 755 47 20 info@amsel.es

NOM I COGNOMS

EMAIL

TELÉFON

COMENTARIS