En el següent article de Harvard Business Review es parla en detall de com remodelar o reinventar el model de Balanced Scorecard per a aquesta nova era. On, el medi ambient i la responsabilitat social corporativa estan al centre de tots els negocis.

 

Al centre, els mapes d’estratègia i scorecards descriuen les cadenes causals tant com a la part de dalt com de baix d’una organització, traçant les etapes a través de les quals s’obté el resultat final.

Els links causa-efecte comencen amb com els actius intangibles del personal, informació i cultura de l’organització. Que son descrits en la perspectiva d’aprenentatge i creixement, millores de gestió dels processos crítics per a crear una proposta de valor per als clients de l’organització.

L’èxit dels clients, en el seu torn, es tradueix en les darreres dades per mesurar el rendiment financer. El objectius estratègics i les mètriques associats a aquets es defineixen dins de cadascuna d’aquetes perspectives.

Aquestes 4 perspectives tradicionals del BSC funcionen perfectament en el mon comercial, capturant de forma clara el calor a llarg termini de la companyia creant un model de negoci. Això es perquè ha estat tant popular amb els negocis. I amb unes petites modificacions, els mapes estratègics i scorecards també s’han mostrat útils en el sector públic, particularment introduint mètriques no financeres que permeten a les agencies dels governs o ONG per a ser responsables del seu rendiment de cara als ciutadans o als membres.